Краса степiв

Колись давно були степи,
А в них - чудове збіжжя,
І неба хвилі золоті,
І Всесвіту безмежжя.

Колись давно незламність мрій
Була така велична,
Тепер - вже сурми золоті
Та сонячне обличчя

Нестримно-осяйних небес,
Коли відомо світу,
Що ніжність та граційність тез
Танцюють, ніби квіти.

*За мотивами творчості художниці Галини Хорунжої та українських митців - нонконформістів.


Рецензии