16 июля 2022

Коли вже сонечко присіло,
А горизонт ще не палав,
В міста ракети прилетіли...
Не тільки тишу свист зламав --

Смерч диму чорного ввірвався
У простір сизого вже неба...
Життєвий шлях ... він обірвався
Для багатьох, бо  "п"  так треба,

Щоб залякати українців
Великих міст, містечок, сіл,
Зробити боляче к а л и н ц і--
Він шле кривавий нам посил.

..."Реве та стогне Дніпр широкий"
Удень , вночі і на світанку,
В полях палає хліб високий,
Кавун херсонський чавлять танки...

Від чого нас тоді "звільнили"
"Брати"-сусіди -- людожери?
Дітей вже сотнями забили
Ці вогнедихальні химери...

Хто виправдовує їх дії,
Той сам себе єднає з ними,
Живемо, маючи надію,
Що їх чекають вічні зИми...

Тепла не буде їм від людства -
Добра убивцям не прибуде -
Їх душі вражені розпутством...
Світ не пробачить, не забуде!..


Рецензии