7 июня 2022

Мені негадано, непрохано приходить
Питання, що руйнує мозок мій :
"Чому земля ТАКИХ уродів родить,
Чи вбивці ті...від матерів-повій?"

В Інеті все частіше зубоскалять
Вони про українських матерів
І брудом-словом, матюками жалять,
Що Пушкін їх би з сорому згорів.

ЛихА спіткає доля окупантів,
Закрутить вихор обезчещенні тіла
Проб'є для кожного остання мить курантів,
Земні для них закінчаться діла.

А Україна відбудується, воскресне,
Одягне що є кращого з вбрання,
На площах вмитих хід почнеться хресний -
Дай, Боже, дочекатись ТОГО дня!


Рецензии