укр 6 щоб вiдродились ми!

Господь !
У   моiм  серцi  слово  БОГА   ВIДРОДИ!
Почули  щоб  його     сини ..
Щоб  в нашiм  краi  соловей  спiвав.
Усе  що  чує   передав .
Навiщо  нам  такая  доля-
В ЯКIЙ  НЕ  ВИЙТИ  ЗА  ПОРОГИ.
ТА  туга  очi  застила  -
Того  хто  бачить  ослiпля.

МОi  ви ДОНЬКИ  I  СИНИ
НАВiЩО  ТУЖИТЕСЬ  ТАК  ВИ?
Вже  сонце  ваше  на  порозi.
А  ВИ  СПИТЕ  ТАК  мiцно ДОСi.
НЕ  ТРЕБА  iНШОГО  ШУКАТИ-
В  ВАС  Є  ЩО  ТРЕБА  ПРОМОВЛЯТИ.
СЕРЦЯ  ЩОБ  ВАШI  РАСКУВАЛИСЬ-
Та  пiсню  разом  заспiвали.
Якою   слава Богу  пiднесеться.
В  ПОТiК  один  зiллється.
Щоб  була  дружняя  сiм’я,
СПОВИТА  ПРОМЕНЕМ  добра.
Нехай  же  буде  радiсть на  вустах.
Прийшла  на  землю  благодать!
ПРИЙМИ  У  РАДiСТЬ  ВСЕ  ЩО  Є!
ЗiРКИ  ГОВОРЮТЬ НАМ  ПРО  ЦЕ.
ЩО  КРАЩОi   НЕ  МАЄ  ДОЛi-
ЧИМ  РАДiСТЬ  взяти   У ДОЛОНi.
Яку  Господь  нам  посила.
Вперед  щоб  Украiна  йшла .
РОЗКВiТЛА  МОВ  ТРОЯНДА  В  РАНЦi
I  БУДЕ  ВСЕ  ТЕПЕР  iНАКШЕ!
I  люди  будуть  розумом  повитi.
Навченi  в Славi Бога  дiти.
ПРИЙМАЮТЬ  СИНА  РiДНОЙ  ЗЕМЛi.
В  ЯКОМУ   ВiДРОДИЛИСЬ  МИ .
ТА  Й  НАША  ВОЛЯ  И  КРАСА!
РАДiЄ  НАША  МАТiНКА  ЗЕМЛЯ!
6 07 2022


Рецензии