З днем народження. Для д вчинки

Вітаємо (ім'я) з днем народження!!!
Бажаємо щастя і посмішок багато.
Такі щасливі твої мамо й тато,
Що ти сьогодні стала доросліша на рік.

Бажаємо тобі здоров'я і любові,
Щоб Господь дав успіху, натхнення, щастя й долі.
Щоб тобою, вчителі пишалися,
А мрії всі батьків, й твої збувалися!

23.07. 2022р.
Ярослав Шарах 5.


Рецензии