Недобрi душi квiтiв не саджають

Недобрі душі квітів не саджають.
Дітей не ростять. І не ростять хліб.
Недобрі душі у любов стріляють,
щоб не було любові на землі.

Душа недобра кулі з горя теше –
і нападає підло, як пітьма.
А в добру душу цілитися легше –
у добрих душ і захисту нема.

Хтось заперечить, що душі немає,
коли душа недобра... Це не так.
Душа недобра є. Вона не знає,
що є на світі доброта свята...

Для душ недобрих, чорних, найстрашніших
притулок мав би бути, він і є...
Та чорні душі не читають віршів,
до добрих душ це звернення моє,
хоч в добрі душі цілитися легше –
у добрих душ броні від злих нема...

Душа недобра чорні кулі теше,
бо сенс душі недоброї – пітьма.


Рецензии
Вы правы. Но сейчас такие времена, что чёрные души маскируются, притворяются добрыми.

Ирина Полюшко   03.08.2022 16:55     Заявить о нарушении
И здесь тоже есть о чем подумать, да, спасибо!

Миклош Форма   03.08.2022 17:02   Заявить о нарушении