Ненько

Земля здригалась та ревіла,
А в полі палахтіло жито,
Моя  рідненька, ненько-Україно,
Не знали ми як будем далі жити.

Ми милувалися простіром кохання,
І рахували невідомі зірки,
Ловили кожний  шелест листування,
Що дарувало нам щасливі миті.

Душа-каліка,ось що залишилось,
Душа від крику трохи надірвалась,
Як та струна,що трішечки втомилась,
Але,я вірю ще вона зіграє…


Рецензии