Оккупация

Що ще сказали?Мій дім в окупації…
Які вам потрібні новітні локації?
Як мені повернути те,що було?
Як мені повернути рідне житло?

Як повернути мені рідну матір?
Коли навкруги лише танки?
Я б поставила великий забор,
Щоб зетівці не перетнули кордон…

Боже,дай мені ще трохи сили,
Щоб пережити ці новітні події,
Бо моє серце крається,
Воно з двадцять четвертого лютого в окупації…


Рецензии