I сказав менi Господь З пiвночi зло...

14. І сказав мені Господь: З півночі відкриїться зло на всіх мешканців землі.
(Єремія 1:14)

Лиш Боже Слово відкриває правду,
яку не можуть слухати мерці,
свою страшну мертвотну барву,
зло покладе без винятку на всіх.

На мешканців Землі, дорослих і дітей,
прийде воно із півночі в пів ночі,
не запитає звань, імен, статей,
так Бог Єремії пророчить.

Всесвітнє зло з північної країни,
ніхто не в силі буде відвернуть,
тому руїни, як у України,
до всіх без винятку прийдуть.


Рецензии