питання

Є питання, на які вже ніколи не отримати відповідь:
«В чому сенс життя?», «Чи існує вічне кохання?», «Ми живемо в симуляції?».
Є моменти, до яких ніколи не приготуватися заздалегідь:
Раптова смерть, війна - дикарство в часи розвиненної цивілізації.

Є ситуації, в яких, як би не хотів, не все так однозначно.
З якого боку не дивись на число шісдесят дев‘ять,
Воно тим самим числом і є, беззаперечно.
Звісно, якщо ви не хтивий - числа вас і не збудять.

Є питання, на які відповідь вже й не потрібна.
Раптом, багато чого стало яскраво ясним, як білий, будній день.
І нехай комусь брехня ще до правди буде подібна -
Полиште того, він своїх снів добровільно в‘язень.

Є питання, на які ще не скоро отримати відповідь:
«Чи взагалі піддасться, не аби яка рана, аби якій регенерації?».
За цю криваву сторінку ми набули рефлексів вочевидь,
І в саморозумінні та визнанні набрали небувалої інерції.

Є відчуття, що ніколи як зараз, саме той момент,
Коли вже не лишилось вибору, поміж чорного, чи білого.
І врешті-решт собою бути - це найсильніший аргумент,
І саме той момент - щоб рушити в майбутнє без минулого.


Рецензии