Мекен

Мекенди суйуу ыймандан,
Мекенин суйгондор берген жан.
Ушул кун бизге жетсин деп,
Узап кеткендер учун куйот шам...

Мекенди суйуу ыймандан,
Ал учун канча ый калган?.
Малынган бабалар канына,
Майданы эзелки жылдардан...

Мекенди суйуу ыймандан,
Мекенсиз болбойт бул жалган.
Тош тосуп душман алдында,
Торт тарап эли жыйналган.


Рецензии