укр 8 iншi днi

Мене  вбили  чорнi   бровu , карi  оченята.
Ой  за  що  такий  позор  тiй душi проклятiй?
Жити як тепер однiй   у холоднiй хатi ?
Привiтатись нема  з ким – нема  вже  i ката.
Отакоэ  про мiж нас – лихо  те  згадати.
Що  напишуть  нам  листи  про тi днi  поганi?

Не журiться  моi  дiти  - iншi днi  повстали.
Тепер  доля  усмiхнeться  - розiйдуться  чари.
Привiтав  Господь  дитину , що  краiной зветься.
Ім'ям   iншим  наречеться  -  бо  в небi  назветься !

1 08 2022


Рецензии