Воeнного лiта лiлеi

Воєнного літа лілеї,
Лелеки, скалічені мальви,
Могил безіменних алеї,
РумОвищ ряди, сукні бальні.

Поля спопелілі... Це жито!
Столочені ворогом душі.
Молитву "калібром" прошито.
Слова - "гуп!" - попечені груші.

Воєнні жнива - бій за збіжжя,
Життя, волю, мирні алеї.
Ми всі як один - порубіжжя
Й воєнного літа лілеї...


Рецензии