9 Почути дiвчину

Ой  у  гаю , при дорозi   бандуристи грали.
Про ту пiсню  солов'iну ще  тодi  не знали .
Про  життя  однiй  дiвчини - прагне так  спiвати.
Щоб  зрiвнялись   гори  доли  та  ще  й  усмiхались.
О такеє  буде  диво  - диво  на  Вкраiнi
Що спроможнi  стануть   чути  пiснi  тiй дiвчини   !
Бо  так  Вiтер  напророчив   слух  свiй  вiдроджати.
Серце  кожен   очищаэ  - коли     ним   спiває.
Радiй  свiтом  вся  дiброва  , в якiй  пiсня  лине.
Тепер  будем  украiнцi  любiї  ми  дiти.
Бо  ми  пiсню  народили , що   дитям  назветься!
Не  забудуть  в кожний  хатi - кожен  усмiхнеться!
Все  що робим  в  своiй   хатi  понесем  по  свiту.
Роздамо  пшеницю - жито  вже тепер  поспiлу!
Хай    лунають  навкруги   нами  створенi  пiснi!
Iх  Господь  нам  передав  -   люд  земний  щоб   весь  спiвав!

Вiд  Бога  вже  не вiдiйду,  почувши  дiвчину  в  садку.
Бо    ii    голос  золотий  серця  и  душi   розбудив   .

22 07 2022


Рецензии