Тюп

Жарышкан омурдо аксаган,
Жол салып отууго баспаган.
Жолоочу болуп мен келдим,
Жашоого туш келип Туп саган.

Жаркырап шаары алардын,
Жакындан корууго барармын.
Сагынып жан дуйном Туп сени,
Жарылат  момосу сымал анардын.

Жатса да сыры таалайдын,
Жеринде болок далайдын.
Тагдырым чегип ташына,
Туптук деп кийин калармын.


Рецензии