Маладзiк...

Маладзiк нарадзіўся —
Ён ў нябесных далонях.
З намі Бог падзяліўся —
Даў сярпочак да поўні...

Ў цемры зорки-анёлы
Ў срэбра ноч апранаюць,
I пяшчотнай рукою
Там калыску качаюць!

Крочыць месяц па небе,
Рожкам вецер бадае.
На вялiкiм прасторы
Ён людзям спачувае...

© Ольга Ворошилова


Рецензии