Замовлення

Приміть моє замовлення, будь ласка:
На мирне небо, капці, цукор, чай,
На тиху ніч, тепло сердець і каски,
Багато броників живим, а мертвим - рай.

Ще запишіть собі: нам треба дощик,
Щоб соняшники файно проросли.
Води, тепленьких ковдр і трохи дощок
Забити вікна, бо ми щось не запасли.

Пакетів для сміття, його багато -
Сусід своє прибрать не захотів...
Ще треба мрію, море сну і шоколаду,
І безліч теплих обіймабельних котів.

Шкарпеток, влучних пострілів, любові.
І щоб корабль отой куди іде - дійшов.
Щоб рідні всі були мені здорові.
Весни. І щоб не проливали нашу кров.

..додайте до замовлення ще кави,
Букет ромашок й жодної тривоги!
Щасливу посмішку, життя усім тривале.
Так, кави вдвічі більше.
Перемоги.

21.03.22


Рецензии