Виросла в город мала цибулинка

Виросла в городі мала цибулинка.
Ну що за така лихая годинка.
Не хоче  рости, щоб раділа хазяйка.
Добре, що виріс хоч гарбуз немов балалайка.

От якби отой гарбуз
Та умів ще й грати.
Може аж тоді хазяйка
Не буде сумувати.

Ну не вродила цибуля, чого сумувати
Хоча і маленька, та не купувати.
Бо усе те, що вродило з свого огорода
І радіти треба тому, що дала природа.

25.07.2022


Рецензии