А коли мiй день настане

А коли мій день настане,
серед Господа творінь,
душа Господа благає,
нам послати Свою тінь...

Душа Боженьку благає,
і летить в небесну синь...

Чи її там зупинити,
"Градам" лютим і штормам,
ні же, Господа славити,
всім народом дружним нам!

Ні же ! Господа славити,
нам й невидимим світам...

День, мій день, так будь же рідним,
як матусечка мені,
будь трудами в світлі плідним,
серед Господа творінь!

Будь трудами в світлі плідним,
в мирі стань серед сторін!

Мамо! Мамо! - я гукаю!
Мати Божая іде,
в хмарці біленькій ступає,
й Сина Божого веде!

В хмарці біленькій ступає,
о щасливий в Бозі день!
25.05.22г.


Рецензии
Откликается - каждым словом.
А ещё больше - мелодикой ласковой речи, её согревающей интонацией.
🙏🙏🙏

Марта Журавлева   07.10.2022 22:26     Заявить о нарушении
Спасибо огромное, Марта!
Рада Вам! Творческих успехов Вам и
Ангела Хранителя!

Ангелина Длинка   11.10.2022 13:48   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.