Тане Павленко

***
Роки летять білявими хмаринками,
Дитинства спомин душу зігріва.
Життєвий шлях вимірюється вчинками,
В скрутній порі цінуються слова.
Ми назавжди лишаємось щасливими,
Обранці долі, зоряних світів.
Небесний грім наповнюється зливами,
Земля радіє рясності дощів.
Прийдешні дні нас ваблять перемогами,
Нехай одійде присмак гіркоти.
Настане мир над рідними порогами,
Найголовнішим кроком до мети.

28.07.22р.


Рецензии