Шо ты хочыш з Москвы

Мы спалылы учора корчі.
А корчі-то колючы? Чы ныц?
І палае, палае вгорі!
І лытыть на травыць…

На тым світы, дэ е шэ Томішк,
Ты ужа чы закрутыш на хрінь.
Інтересно, шо ж робыця скрізь!
От і спы коло змій.

Шо ж ты хоч шэ і з ранышных снів.
Шоб тобі ны пыньків по башці й?
А ну йды но ляжысь в обшчыжыть!
Го! Так выспысься в дыч!

Фотоснімкы усіх твоіх днів
Ны зобачыш ныколы, старый?
Да скік хочыш! Да на во, дывы,
Хоть чырвоны власы!

Но зато ты шэ, ох, молодый!
Да й быжы, доганей пойіздкы.
Дэ ж, колы мы булы у шызні.
Порошків но попый…

Група крові ны мае значінь.
І хоть ты офіцэр у врачів
Чы і навыть шось слышыш собі,
Ты попався до звір.

А тыпэр хоть звоны, хоть крычы,
Ны почуе тыбэ а ны клын.
Бо всі хочуть пожыты шэ більш
Коло дыкых вовків.

Гэто ш танцы! Во, віш, в москвычів?
Мы Вкраіну уш асфабаділ!
Дэ ж ты раньшый дывывсь, бугаішч?
А! ждав с Трампа мыдків!

От мы й всталы і зразу з напій:
Тут машынка пудпэрлась до слывк!
І бзычыть цілый дэнь той Гандрій.
Гэто радосьць в паршів!

///на проезжый часці сыды
Да но внюхвай бізьдзінк


Рецензии