Жде Сестра

А там цвіли лавандові поля
І Край кохався кращою порою...
Навіщо вкрала його рідну долю
Пустостороння хитра Западня!?..

Вогнем палають в макових квітках
Поля, окроплені в багряних краплях крові...
Безбожно жнуть лавандові поля
"Братаники" в підмозі з-за кордонну.

І слава Краю знищена, брудна,
І не вернутися її синам додому...
Проснись, проснись!... Там жде тебе Сестра,
В ромашкових полях ясних з росою!..


Рецензии