Уймiться, хвилi!

Уйміться, хвилі, хочем в тишині
Почути спів пташок и ласку вітру...
Не треба горя більше від біди,
Серцям віддайте колихання м и р у!

Всі ждуть світанок ясний без війни,
Без страху, що бушують вільно хвилі...
Почуйте стогін Матері-Землі,
Що довели стояти на колінах!..

Почуйте рідний плач і біль страшний Її,
І гляньте на Її голівку сиву...
Не сяють навіть чисті образи,
Коли бушують люто злобні хвилі!..

Уйміться, хвилі, краще в тишині
Почути мирній спів птахів ранкових,
І неба синь прозору в глибині,
Що з кожним сердцем від душі говорить...



Музыка:
Дыхание жизни
 Шум морских волн


Рецензии