Запали мене

Запали мене милий, як мільйони свічок,
Розпали жар гарячий у скронях.
Обійми мене міцно та відправ до зірок
Змією я буду в долонях.

Я буду діамантом, безцінним, твоїм,
Що на сонці палає та грає.
Як безцінна прикраса коштовна твоя,
І тільки з тобою я сяю.

Зупини на мить час, ми у двох із тобою,
Тільки вітер по степу гуляє.
Захисти мене мужньою своєю рукой.
Із тобою серденько палає.

Доторкнись до грудей та ще нижче іди.
Кров кипить, приливає потоком.
І цілуй у вуста, що розпахнуті ті,
Тіло зпалює наче мов током.

Притули до себе. Хай палає весь світ.
Ніч сьогодні яскрава й чарівна.
Сяйво наших сердець нас лунає в політ.
І ми вдвох закінчим. Імовірно.


Рецензии