Нуотiфсе! Звиздець. Приплили!

Нуотіфсе!
П
р
и
п
л
и
л
и
!
Розчехлили начебтомоск, розули сліпі глядєлки та розтягнули либи. Цивілізація йобнутих ідіотіфф та дебіліфф, яка ЗНИЩУЄ САМА СЕБЕ - ПРИРЕЧЕНА й не має права на існування! Хто се не фторопав - лох, а хто зрозумів і нічого не зробив для виправлення тангажу пікірування у пропасть - ідійот в квадраті! Пристібнули паски безпеки - заходимо на останній віраж! Хто не згоден - покиньте борт авіалайнера через задній прохід! Кони Всесвіту безпорадно розводять руки - Неможливо впіхнуть невпіхуєме й врятувати неврятуєме! Звиздець! Всевишній Розум просто вахуї! Аплодісменти під занавіс! Фсе! ПЦь! Капітани авіалайнера дякують фсіх за креативний повчальний прикольний рейс й сподіваюцця, шо більше таких йобнутих та ідейних камікадзе "нізащо" у нашому Всесвіті та у інших НЕ БУДЕ!

ОПТІМІСТ =GrafBorisfen=

P/S. Я вас обрадую! Може декілька індівідуумів з нашої начеб-тоцивілізації ЗАСУШЕНИХ залишать та збережуть для прикладу - ЯК НЕ ТРЕБА ЖИТИ!
Тай самі поміркуйте та спробуйте не  засміятися взахльоб - вас ріжуть/катують/вбивають, а ви кавуп'єте та мрієте про зірки любові....
Та більш креативнішу оптімістичнойобнуту смерть вигадати просто неможливо!
І взагалі. Спільнота, ЯКА ВИГОТОВЛЯЄ САМА ДЛЯ СЕБЕ зброю масового знищення й починає експерементувати САМА НА СОБІ - се венец прогресу!
Да. Й не просто зброю масового знищення, а таку де втілено найпередовіші найсучасніші досягнення прогресу! Створюєцця враження, що прогрес начеб-то для того і існує, щоб вигадати самі взискані шляхи та методи самознищення...

P/S2. Зара 04:37 й тут навіть сусідські півні горлянку деруть зрання: - І-діііі-ооооо-тиииии!

Всраццатаабмазацца! Мамадарагайа! - Заберименеабратна!

P/S 3. Звернемось для прикладу, шоп далеко не бігати, до нашого тулубу! Він, тоб-то воно, чи може тоб-то вонЕ зконструйоване кмітливо та незалежно від того "розуму" чи нерозуму, який повинен був  обітати у ньому /в ній, с нЕї!/.
У тулу-бЄєєє фсе логічно та розумно! Й є розходні матеріали - ВІДПРАЦЬОВАНІ клітини, від яких ВОНО час від часу звільняєцця, застарілі клітини шкіри відколупуюцця й осипаюцця від вашого стрибання по життю /а для цього й вигадані проблеми!/

А ЩО Ж вигадало йобнуте людство?! - вони ЗБЕРІГАЮТЬ ІНВАЛІДІВ ТА ДЕГРАДАТІВ! шоп оті плодили подібних собі /та ще й з привілегіями над нормальними!/ й наповняли "організьм" ацтоєм! Та се ж прогресуючий РЕГРЕС! Кльово! Явзахваті!

Таааак! Дійсно! Нєвпєхуємость - найкращий метод довести перевагу креативу над розумом!

Нуотіфсе! Звиздець! Приплили!
І зорі ржуть згори взахльоб.
Та що ж ми з вами начудили?
Не скоїть жодний гад-мікроб.

Заср@ли землю й океан,
Фсе догори перевернули.
Заперли Волю за паркан,
І навіть бліх в підкови взули.

Світ став від злоби надибки.
Гольфстрім замовк. Та зникла вдача.
Сльозой вмиваюцця шибки,
Ціна життя - від боргу здача.


Рецензии