Чыныда

Чыгыштан сузуп батышка,
Кечикпей уйго барышка.
Шашылган экен бечара,
Чыныга тушкон кумурска.

Ууртайын деген сууда,
Корунду омур агылган.
Кара коз жандын тагдыры,
Бурулуп кетти кашыктан.

Ким билсин неге тушконун,
Шыбайбы тешик уйлорун?.
;йл;н;р балким кузундо,
Чымчым жан табып суйгонун.


Рецензии