Уява

Серця виорана нива,
А була така щаслива
І літала через хащі
На ілюзії побачень,
Модерації флешмобів,
Стислі брифінги та квести,
А тепер смаглява доля
Все регоче без контексту.
Чи то так ригористично
Суть перевертнів у людях
Проявилась, і дотичні
До страждань паперу стоси?
Так, в очах - то гнів, то відчай,
Та в уяві - хмарочоси...


Рецензии