Мiсто

Слова, мелодія, виконання - Бруна.

Пісню можна послухати за посиланням тут:
https://www.youtube.com/watch?v=TomEbPYqxHs&ab

1к.
Фарби забули шляхи до мого полоненого свiту...
Звуки занедбаних мрiй поспiх линуть вiд мене
В напрямку iншої гри...I життя - невибагливий витвiр -
Стиха цвiрiнька мотив на занедбанiй  сценi...

Мiсто крихкої уяви...
Мiсто сумної наснаги...
Мiсто завчасної слави...
Мiсто суттєвої спраги...

2к.
Запевнити можна себе в тiм, що смуток - це передчуття...
Завiрити можна себе в тiм, що хутко минеться життя...
Але кожна мить, мов краплина, - веселка i жах - все одна...
Але кожна мить, мов краплина, - i атом, i Всесвiт єдна...

3к.
Дотики світу до тіла й душі знов народжують змісти.
Голос мій щирий дзеркалить усі сподівання на краще.
Граю знов в іграшки віри й надії, немов у дитинстві,
Дивлячись небу в обличчя, в якому все щастя.


Рецензии