Чому так важко знайти свою половинку

Чому так важко знайти свою половинку
Це загадка не на одну хвилинку.
Людина може об’їхати  увесь світ
І не знайти на це отвіт.

Бо це приходить до людини зненацька
Коли вже не чекаєш ні на що.
І тут, як грім з ясного неба з’явилась
Любов, що мов у сні вам приснилась .

І ти не знаєш, що тоді й казати,
І так хотілося весь світ обняти.
Про щастя всім сказати, всьому світу
Тож не втрачайте надію і вірте у мрію.

19.07.2022


Рецензии