Люблю тебе я Украина

Люблю тебе я Україна,
Твої поля, степи, ліса.
Така красива, як дівчина,
Така гарна й молода.

В полях все також колос зріє,
Сонце землю зігріває.
І соняшник уже жовтіє,
І ніч зірками обіймає.

Там півник ранок зустрічає,
Там літо з бджолами гуде.
Там люди знов пісні співають,
Там знов корова зареве.

Моря до берега покличуть,
І річки коси заплетуть.
Ти звідки? Я з України,
Живуть же люди! Так живуть.

Кохання все в житті здолає,
Щаслива, та міцна сім'я.
Музика на сопілці грає,
Його мелодія й земля.

Люблю тебе я Україна,
Твою душу й тепло рідних стін.
Знов зустрічає матінка й калина,
Зве до столу в рідний дім.


10.06.22р.
Ярослав Шарах 5.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.