Доброго вечора!

Доброго вечора всім добрим людям,
В кого любов є у серці і грудях,
Доброго вечора! Ми з України!
Хто йде з війною-до ранку хай згине!

Наче vампіри, що Світла бояться,
Ті, що у пеклі без світла гніздяться,
Хай залишаються там аж до Суду!
Хай перетворяться в попелу груду!


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.