Можливо це останн й шанс

Можливо - це її останній шанс...
Остання примха...чи усмішка долі...
Можливо все і сталось мимо волі,
Але ж для неї - зупинився час.

І юність знову стала на поріг,
Змінивши сльози на приємну радість,
І почуття, що десь далеко старість,
І що кохати, все таки не гріх.

І не судіть, бо це - її весна!!!
В зеленому квітучому барвінку.
Нехай вона і закінчИться стрімко,
Та зараз...насолодиться сповна...

16.07.22.   23:43


Рецензии