А давайте ми з вами не будем

А давайте ми з Вами не будем,
Про почуття, що горять у грудях...
Про ті слова, що ламають долі...
І про погляди, що мимо волі...

А давайте послухаєм тишу...
Вона спогади нам залишить...
І гіркі і солодкі... На пам'ять...
Що так болісно серце крають...

А давайте повернемо "вчора",
Щоб "сьогодні" не стало ніколи...
І щоб "завтра" уже не страждало...
І мовчало... мовчало...мовчало...

11.07.22.


Рецензии