Тр щать дровинки у багатт

Тріщать  дровинки у багатті
І так стає спокійно на душі.
Немов колись , коли пестила мати.
І хочеться спасибі всім сказати –
Своїм батькам, сестричкам, брату.
За всі ті пустощі , що дозволяли
За те дитинство , що давали нам
Тільки щоб ми журби не знали.

17.07.2022


Рецензии