Пока живой

Доки живий, ти маєш час любити,
Дивитись в синє небо і радіти!
Дощу радіти, сонцю, вітру, грозам....
І сумувати, коли ллються сльози!

Доки живий, є час, щоб фарбувати,
Добро творити  і вірші писати,
Нагодувати бідних і голодних,
Для доброти границь немає жодних!

Доки живий, є час, щоб подзвонити,
Пробачити, минуле відпустити,
Почати заново життя своє писати
І бути вдячним за минулі втрати!

Доки живий, є час, щоб щось зробити,
Доки живий ти маєш Час цінити,
Цінити кожну мить, кожну хвилину,
Доки живий, молись за мир Країни!
16.07.2022.


Рецензии