Весна

Весна... але вона не радує.
Війна постійно нам нагадує,
Що навкруги життя і світ змінилися,
Но ми, як і раніш не розгубилися!

Молитвами ми души зберігаємо,
І надзвичайно тверду віру маємо,
Що прийде час, і мир в серця повернеться,
І радощами сльози нам обернуться!


Рецензии