Ногиткы

использован кубанский суржик.

По городу розрослысь,
Рыжи ,литний дэнь йяк,
Мамой сийяни колысь
Сонычкы-ростэнья.
Лыпки бачу йя квиткы,
Зроблыни из свита...
Собырала ногиткы
Маты мойя литом.
На викни сушила йих,
Хвори вси личила,
Щопоть заварыв сухих,
Ногиткив свитыла.
Ногиточкы,ногиткы-
Мамыны квиточкы,
Прылыпайють до рукы,
Мамынойи дочкы.


Рецензии