У меня есть право на Родину

Я маю право на Батьківщину,
Вона у серці завжди жива.
Тут виріс я, моя мати, дружина
Мене покохавши себе віддала.

І сталося диво: в моїй Україні
Родилось нове, щасливе життя.
Я донечку маю і дуже щасливий
Бо вже не один я і в мене сім'я.

І тут якісь падли війну розв'язали,
Забрали дітей, мову, рідних людей.
Та краще би ви там усі поздихали,
Хто сльози пускає навколо очей.

Та краще би ви там усі посивіли,
Як сивіють наші від горя жінки.
Політики срані вам місце в могилі,
Туди закопають вас наші сини.


Рецензии