Вiнниця плаче

Не варто себе - картати за втрати
За те, що ти не репостнув собі в стрічку війну
За те , що ти не врятував брата - тобі Бог подарував оберіг
Вчасно ти спізнився на транспорт
Вчасно ти не приїхав на площу , але пам’ятай , що Вінниця плаче і пам’ятає про твого брата
Пам’ятає про Лізу маленьку , пам’ятає про усіх діточок
Вінниця плаче та віддає шану - загиблим усім
Вінниця плаче , що ракета ворожа зруйнувала твій дім
Але не варто зауваж забувати , що росія нам ворог
Що потрібно вбити усіх - хто в чорному морі вирішує долю
Хто влаштував геноцид українців , хто смерті хотів заради крові людської
Не варто себе картати за тишу - за душі усіх чиї пішли в небеса
Ти пам’ятай , що Вінниця плаче і в пам’яті людській цей день назавжди


Рецензии