Як хороше коли м ж людьми пану любов

Як хороше коли між людьми панує любов
Як хороше коли між нами є мир і розуміння.
І щоб ніколи все це не проходило повз нас.
Тож про це потрібно пам`ятати  кожен час.

Адже коли існує любов і розуміння між людьми
Тоді будуть спокійні всі, а не тільки ми.
І не будуть горювати наші діти.
Бо діти наше майбутнє і наші квіти.

І хоча в нашому житті бувають негаразди
Та не потрібно на них звертати уваги.
Тоді і не буде ніяких сумнівів
І все   хороше повернеться в наш дім.

А коли в душах наших буде спокій і мир
Ми будемо знати, що не даремно живемо на світі,
Що все тільки хороше візьмуть від нас діти.
Бо ми цього прагнемо, немає де правди діти.

13.07.2022


Рецензии