Дзякуй Богу за тую магчымасць

Дзякуй Богу за тую магчымасць,
Што вобразу Святога Архангела
Зноў я магу пакланіцца.
Што магу я ўбачыць аблічча
Магутнага і святога байца,
Які сцеражэ і ў дзень, і ў начы
Праваслаўны народ ад варожага зла.
Дзякуй Богу за новы мой дзень,
Што дае мне магчымасць
У Хрыстовай царкве, Духа Святога
І Бога Айца, зноў памаліцца.
Праваслаўны ўбачыць той крыж
І  магутнейшы меч у руцэ
Заступніка нашай зямлі.
Архангела Міхаіла.

21.11.2021г.




Помнік Архангелу Міхаілу аг. Рубель, чын асвяшчэння.


Рецензии