Дiм

Вiдведи мене додому,
Де ж мiй дiм?
Де собака сторожОвий*
i де ти?

Поле з квітами шукаю -
Все у вогні.
Шлях зворотній я не знаю -
Слід війни.

Гіркі сльози плями крові
Змиють з рук.
Глухо серце до розмови —
Хрест розлук.

Я піду назустріч бомбам,
Де сліди.
і настане перемога…
Де ж мiй дiм?


Рецензии