Мы не простим тех, кто предал дружбу

Ми не пробачим тим, хто зрадив дружбу,
Хто ворогу послужливо ніс службу,
Хто замість дружби вибрав ворожнечу -
По собі залишає порожнечу.

Роками віддава прокляттям нишком
І скоїв пекло нам, своїм братішкам,
Тим, хто по-братськи їм робив добро!  -
На жаль, зійшло на ньому міцно зло.

Зі зброєю, із злістю, люто, гостро
В собі викохували вони монстра,
Наситившись отрутой ненависті звіря,
Брехню за правду видава, без міри,

Встромивши в серце моїй Батьківщині!
Не можна шкодувати циїх звірів,
Що збожеволіли "брати" закляті.
Скарати треба цих злодіїв, браття!


Рецензии