Все одно

Після останньої зустрічі
Вона вже його не згадувала.
Пройшов цілий тиждень
І про нього ніщо не нагадувало.

Да було б все так просто
Аби ввечері його не зустріла.
Тікала від нього світ за очі
Аби не щемило, серце не нило.

Зробила красивий вигляд,
Що не впізнала його очей.
Він же подумав, що я вже забула
Кожну з наших безсонних ночей.

І знову пройде тиждень
Чи місяць, може не один.
Він явиться, буде благати
Побути з ним хоч пару хвилин.

Да мені уже все одно:
Як він - уже мені не цікаво.
Думати про нього немає часу -
Є важливіші за нього справи.


Рецензии