Она всё спишет. Обнулит мгновенно

Она всё спишет. Обнулит мгновенно: 
И вирши борзописца и профана, 
И промах престарелого Акелы,
Просчёт губителя-Левиафана,
И малодушие самообмана.
Эвона, как устроено! Напевно
Ведущий зачитает списки павших.
Кто волевая накипь здесь, кто – пена,
Кто – просто удобрение для пашни?   
Кто – завтрашний, сегодняшний, вчерашний?
Оставим бесполезное гаданье!
Достанет ли для всех кофейной гущи?
Порушить – вмиг, а возводить – годами.
Вот яблоневый сад стоит, запущен, 
И прежнего он зацветёт ли пуще?
Да, всем осточертело это шоу!
Интерактив – мучительная пытка –
Где зрителя пугает каждый шорох. 
От злодеяний убегает прытко
Ведомый, на ходу срывая шоры…

Вона все спише.  Обнулити миттєво:
І вірші борзописця та профана,
І промах старого Акели,
Прорахунок губителя-Левіафана,
І малодушність самообману.
Евона, як влаштовано!  Напевно
Ведучий зачитає списки полеглих.
Хто вольовий накип тут, хто - піна,
Хто просто добрива для ріллі?
Хто завтрашній, сьогоднішній, вчорашній?
Облишмо даремне ворожіння!
Чи дістане всім кавової гущі?
Порушити – вмить, а зводити – роками.
Ось яблуневий сад варто, запущено,
І колишнього він зацвіте пуще?
Так, усім набридло це шоу!
Інтерактив – болісне катування –
Де глядача лякає кожен шерех.
Від злочинів тікає швидко
Ведений, на ходу зриваючи шори…


Рецензии