Я хочу запитати ближнього сусiда...

Я хочу запитати ближнього сусіда,
О, Бєлгород, - колишній друг і  брат!
Як почуваєшся, коли твої ракети 
На дітлахів безжалісно  летять?

Скажи, за що мій Харків  від ракет палає?
За що ви так ненавидите нас?
І кожну ніч, це довго вже триває,
Ракетами звіряти можна час.

Горить вогнем земля, домiвки, лiс палає.
Підступна страшна смерть  летить від вас.
Шалений град кровавим слiдом застилає.
Хто надавав безумний цей наказ?

А люди злякані ховаються в підвалах. 
Там страх жахливо гострить серце... дим...
І дівчинка  тремтячим  голосом  спитає:
Чому вони бомблять  мій рідний дім?


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.