Божi млини...

       І так щодня - ліплю смирення
       Із сліз липневих та із гроз,
       Із запахів цілющих проз,
       Із Божого благословення...

       Що любиш - то не є робота! -
       І так щодня - пишу вірші -
       Вони для кожної душі,
       Бо в них і радість, і скорбота...

       Вітри шукань - несуть надії
       Усім земним мандрівникам...
       І лік веде щодня рокам
       Мій вітер часу...Я радію -

      Він Божі оберта млини
      Та відганя від мілини...


на фото - в Парку Перемоги біля річки


Рецензии
Присоединяюсь к Ване!

Вадим Константинов 2   18.07.2022 14:57     Заявить о нарушении
Дякую, любий ВАадюшо! З Любов'ю - Маргарита

Маргарита Метелецкая   18.07.2022 17:50   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.