Мая зямля

Бацькоў маіх, зямлі вытокі,
Шануем больш, калі далёка.
Калі ўжо маем доўгі шлях,
Шкадуем мы, калі згубілі,
Сцяжынку родную ў вяках.
Сэрцам сваім на Радзіме бываем,
Подых вякоў з захапленнем вітаем.
Гісторыя нашай радзімай старонкі,
Няхай застанецца ў кніжнай скарбонцы!


Рецензии