***

Я тепер хожу на побачення -
Мене за руку тримаєш не ти.
Я так давно твоїх очей не бачила,
Ти спалив всі між нами мости.

Я зустрічаюсь з іншими хлопцями,
Вони осипають мене компліментами.
Та аби ж вони були поганцями,
Щоб насолоджуватись моментами.

В кожному з них я шукаю тебе
І їхні обійми гидкі до нестями.
Аби ж тільки знав як почуваю себе
Та скільки уже на серці шрамів.

Йдучи поряд з іншими,
Очима шукаю твій погляд.
Може така примха Всевишнього -
Нам не бути з тобою поряд.


Рецензии