***

Яг эхан гуш эхан.
Улерис агуф.
Раг эхан ваз эхан.
Гумур гаке хуф.

Кане мурад эхан.
Дуруккай рукуф.
Бахтунин пай эхан.
Адина икуф.

Иркв ишаеф вакасе.
Вун адай зун факасе.
Навасе гушаф жуваб,
Накесе акаф талаб.

Шавхари суварин.
Агуна гулуф.
Дармани дардарин.
Ца хуна угуф.

Кисматар гумурдин.
Аллахди ликиф.
Хиялар иркуран.
Киларил адиф.


Рецензии